Oktoberfest Aarle-Rixtel:  Es Wird Toll!

Het Oktoberfest Aarle-Rixtel is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt gehouden in het eerste weekend van oktober.

Een sfeervol aangeklede tent, lange tafels, pullen bier, dirndls en lederhosen, lekker eten en spetterende muziek, dat zijn de ingrediënten voor dit fantastische feest. Jaarlijks bezoeken zo’n 1500 feestgangers de grote feesttent in het centrum van Aarle-Rixtel om te genieten van diverse spectaculaire optredens. Een grandioos feest, bedoeld voor iedereen, dus voor jong en oud. 

Organisatie

De organisatie van het Oktoberfest in Aarle-Rixtel is volledig in handen van vrijwilligers. Aan de basis staat de Stichting Oktoberfest Aarle-Rixtel. Deze bestaat uit een kerngroep van 7 personen, aangevuld met vele vrijwilligers. Er is geen winstoogmerk. Het belangrijkste doel is dan ook het exploiteren van een jaarlijks kredietwaardig en kostendekkend evenement waardoor het Oktoberfest in stand kan worden gehouden. Naast de kaartverkoop, draagt ook de plaatselijke middenstand haar steentje bij in de vorm van sponsoring, free publicity en andere bijdragen, maar ook door bijvoorbeeld aankleding van etalages.

We kleden de tent fantastisch aan. Deze aankleding en het goede licht en geluid gaat voor heel veel sfeer zorgen. We willen het ‘wow’-effect creëren als bezoekers binnenkomen. Daarnaast zullen de pullen bier en lange tafels in overvloed aanwezig zijn en komen er fantastische bands optreden. Traditioneel zijn de houten banken en lange tafels, maar natuurlijk zijn er ook staanplaatsen beschikbaar.

Feest

Met het aanslaan van het eerste biervat op zowel de vrijdag- als de zaterdagavond vangt om 20.00 uur het Oktoberfest Aarle-Rixtel aan. Vanaf dat moment zullen meerdere biersoorten rijkelijk vloeien en wordt er tot 1 uur ’s nachts gefeest met medewerking van diverse feestbands en een DJ. Met hilarische acts en geweldige Schlagers, Nederlandstalige Krakers, Ruige Rocksongs en Après-Skihits gaat het dak eraf. Een feest der herkenning, waarbij stilzitten geen optie is, maar meedoen wel. Je hoeft echt niet naar München om de Oktoberfesten optimaal te beleven. Dit kan namelijk gewoon in ons eigen Aarle-Rixtel.

Je bent van harte uitgenodigd om deze Oktoberfest ervaring met ons te delen tijdens Oktoberfest Aarle-Rixtel.

Wij stellen het erg op prijs als je je daarbij kleedt in gepaste trendy-Tiroler-style. Dus haal je lederhosen of tiroler jurkje maar alvast uit de kast en zet je goede zin maar alvast ‘klaar’.

Kaartverkoop

Zowel op vrijdag als op zaterdag gaat de feesttent om 19.00 uur open. Vanaf 20.00 uur barst het feest los.

Kaartjes zijn enkel te koop via www.oktoberfest-Aarle-Rixtel.nl.

Kom je met een (grote) groep? Dan is het mogelijk om vooraf een tafel te reserveren. Maar ben er snel bij, want de kaartverkoop loopt als een trein. En op = op.

* Met je kaartje krijg je ook nog eens 10% korting op je aankopen bij de Houtze Bazar

Om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden entreekaarten te kopen hebben we een aantal spelregels waartoe je verplicht wordt:

de spelregels voor de reguliere verkoop:

  • Reguliere verkoop gaat open op vrijdag 14 juni 20.00 uur
  • De totale prijs van 1 entreekaart is € 21.00 exclusief ticketfee 
  • We verplichten tot het invullen van uw gegevens zo ook de geboortedatum, ook bij het oktoberfest geldt NIX 18! (Alle gegevens zijn beschermd volgens de regels AVG)
  • U heeft maximaal 15 minuten de tijd de bestelling compleet te maken
  • U kunt maximaal 6 entreekaarten per avond tegelijk te bestellen

Een sfeervol aangeklede tent, lange tafels, pullen bier, dirndls en lederhosen, lekker eten en natuurlijk spetterende muziek. Kortom, een kleinere versie van het Münchner Oktoberfest, alleen lekker dichtbij en zeker zo gezellig. De organisatie is er duidelijk over: Es Wird Toll!